Minden, amit a LORCH COBOTRÓL tudni érdemes

Már AWI kivitelben is!

Szakképzett munkaerő hiánya? Magasak a bérköltségek? Nincs meg a megfelelő technológia?

Nehéz szakképzett hegesztőket találni?

Nincs egyedül a problémával. A szakemberpiac üres, a bérköltségek emelkednek. Hogyan lehet nyereségesen irányítani és fejleszteni a vállalkozását? A saját alkalmazottainak képzése már nem elegendő a feladat megoldására. Olyan technológiával, amely motiváló és megkönnyíti tapasztalt alkalmazottai munkavégzését, rövid időn belül kompenzálhatja a szakképzett munkaerő hiányát. Ily módon vonzó munkáltatóvá válik a fiatal hegesztő szakemberek számára, akik a jövő technológiáját alkalmazhatják az Ön cégénél.

A Lorch Cobot hegesztési csomaggal tehermentesítheti munkatársait, optimálisan használhatja emberi erőforrásait, ezzel emelheti cégének termelékenységét és nyereségét.

Gyártás vonzó feltételekkel?

Optimalizálja meglévő szakembereinek használatát, és a felszabadult munkatársakat csoportosítsa át a megfelelő munkaállomásokra, a minőség feláldozása nélkül, de a jövedelmezőség növelésével.

Az együttműködő – CoBot – robotok jelentik a megoldást.

Megszabadítják a szakképzett hegesztőket a fáradságos rutinoktól és a tevékenységek újrakezdésétől, és új növekedési lehetőségeket kínálnak a hegesztési termelésben.

A Lorch Cobot hegesztési csomaggal állandó teljesítményt és a legmagasabb minőségben reprodukálható eredményeket érhet el. A selejt és az utómunkák minimalizálásával , valamint a folyamatok automatizálásával csökkenti költségeit

Befektetés a jövőbe?

 

Mindannyian érezzük, hogy a digitalizálás eléri az élet és a munka minden területét. Minden cégvezetőnek fel kell tennie magának a kérdést:

Hol, hogyan és milyen feltételek mellett kell befektetnie, hogy saját vállalatát technológiailag felkészítse az elkövetkező évek kihívásaira?

A digitalizálás és az automatizálás a jövőben megváltoztatja a hegesztővállalatokat. A hegesztés kollaboratív robotokkal fontos lépés a jövő elérésében.

A Lorch Cobot hegesztési csomaggal biztosítja vállalkozásának jövőjét, vonzóvá teszi a fiatal, technikára fogékony tehetségek számára és gyakorlati lépéseket tesz az ipar 4.0 irányába.

Bemutatjuk a megoldást, a LORCH-COBOT hegesztő rendszereket!

Egy univerzális eszközt fejlesztettünk kollaboratív hegesztő robottá „CoBottá”.

A CoBotok célja az A ponttól a B pontig terjedő, intuitív működés. A Pick’n’Place az egyik leggyakoribb alkalmazás.

A tökéletes és egyszerű, robottal való hegesztéshez azonban sokkal többre van szükség. Pontosan ezzel rendelkezik a Lorch CoBot hegesztőcsomag: mélyen integrált, felhasználóbarát működési jellemzőkkel és a Lorch hegesztési szakértelemmel, nagyon egyszerűen új és produktívabb hegesztési szintre érhet.

EGYSZERŰ, INTUITÍV MŰKÖDÉS

CoBot hegesztés: A magasabb szintű munkafolyamatokba integrálva

A CoBot különbözik a hagyományos ipari robotoktól. Sokkal könnyebb, kevés helyet igényel, és mindenekelőtt nincs biztonsági ketrec. Nem számít, hol kívánja használni vagy kis tételben tervez gyártást, rugalmassága és a hegesztési folyamatok optimalizálása teszik különösen értékessé. A robotcellák sok helyet foglalnak el, és a mozgás valóságos kihívás. A CoBot viszont minden hegesztőasztalnál mindig helyet kaphat.

 

Elérhető robotika a kis-, és középvállalkozások számára

Az Ön igényeinek megfelelő hegesztő a cégnél 

Mindannyian érezzük, hogy a digitalizálás eléri az élet és a munka minden területét. Minden cégvezetőnek fel kell tennie magának a kérdést:

hol, hogyan és milyen feltételek mellett kell befektetnie, hogy saját vállalatát technológiailag felkészítse az elkövetkező évek kihívásaira?

A digitalizálás és az automatizálás a jövőben megváltoztatja a hegesztővállalatokat. A hegesztés kollaboratív robotokkal fontos lépés a jövő elérésében.

Több és jobb hegesztés, nagy sorozatokban

Lorch hegesztési technológia: 

Kiváló hegesztési teljesítmény

Több mint 60 éves tapasztalat a hegesztési technológiában. Vezető pozíció az ipari hegesztésben. A hegesztéstechnika területén szerzett sokéves tapasztalat az automatizálás és a robotika, valamint az innovatív hegesztési folyamatok a hegesztés kiváló minőségét és termelékenységét biztosítják. Mindezt magában foglalja a Lorch CoBot hegesztő csomag, mert azt akarjuk, hogy ne csak egy CoBotot, hanem egy tökéletes hegesztő munkatársat is alkalmazzon

INNOVATÍV HEGESZTÉS

CoBotronic Az egyedülálló Lorch CoBot hegesztő szoftver

A CoBot vásárlása az első lépés az ipar 4.0 felé. A Lorch CoBot hegesztő csomag speciális CoBot interfésszel már számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek jelentősen leegyszerűsítik a CoBot hegesztési munkáját. A hegesztési rendszerhez és az intelligens adatbázis-technológiához való átfogó hozzáférés révén a lehető legjobb képességekkel támogatja. A hegesztést igazi élvezetté teszi, és nagyobb jövedelmezőséget biztosít.

FEKTESSEN A JÖVŐBE!

LRCH Hegesztéstechnika

 Mindenben az Ön oldalán

Mindannyian érezzük, hogy a digitalizálás eléri az élet és a munka minden területét. Minden cégvezetőnek fel kell tennie magának a kérdést:

Hol, hogyan és milyen feltételek mellett kell befektetnie, hogy saját vállalatát technológiailag felkészítse az elkövetkező évek kihívásaira?

A digitalizálás és az automatizálás a jövőben megváltoztatja a hegesztővállalatokat. A hegesztés kollaboratív robotokkal fontos lépés a jövő elérésében.

Teljeskörű szolgáltatás

A CoBot új fejezetet nyit a sorozatgyártásban, mozgatható karjával aktívan segíti a dolgozókat a mindennapi feladataik ellátásában.

A hagyományos ipari robotokat tömegtermelésre tervezték, és szigorúan el kell őket különíteni. A masszív és könyörtelen ciklusidők optimalizálásának köszönhetően olyan mértékű mozgási energiával rendelkeznek, amely nagyon veszélyes lehet a robotkarral érintkezésbe kerülő emberekre. A CoBotot nem kell védőcellába zárni. Könnyű rendszer és az integrált biztonsági technológiának köszönhetően, amely azonnal reagál az operátorral történő kontaktusra és leáll a robotkar. A CoBotot lehet használni közvetlen emberi kapcsolattal. Ez nem csak azt jelenti, hogy a munkavállaló munkatársa a napi munkában, önmagában is automatizált eszközzé válik, ugyanakkor sok helyet takarít meg a termelésben.

A CoBot helye minden gyárban és minden hegesztőasztalnál ott van. Amennyiben nincs rá szükség, egyszerűen csak a kiindulási helyzetébe áll, és a hegesztőasztalt más tevékenységek számára szabadítja fel. Köszönhetően a rendkívül egyszerű programozhatóságnak és az intuitív kezelhetőségnek, egyszerűbbé válik a hegesztés, enyhül a hegesztőre nehezedő terhelés, kisebb és közepes sorozatok reproduktív gyors sorozatgyártása.

A hegesztési technológus vagy mérnök kizárólag a CoBot programozásához szükséges, ezt követően más feladatok elvégzésére helyezheti a hangsúlyt.

A munkadarab sablonba történő behelyezése és eltávolítása már a kezelő feladata, a hegesztési folyamat már az előre beprogramozott paraméterek alapján történik, mely konstans minőséget eredményez.

Intelligens társ a gyártási kapacitás tervezéséhez. A CoBot folyamatosan magas színvonalon dolgozik, az év 365 napján, a nap 24 órájában.

A LORCH Cobot hegesztő csomagok

Lorch Cobot MIG/ MAG Hegesztési Rendszer

Lorch Cobot AWI Hegesztési Rendszer

Lorch Cobot MIG/ MAG hegesztés a gyakorlatunkban

Kapcsolat:

LRCH Hegesztéstechnika Kft.

Lorch Schweisstechnik GmbH. képviselet

Bemutató terem: 2083 Solymár, Külső Vasút út 3368/3

Telefon: +36202660280

E-mail: iroda@lrch.hu

Levelezési címünk: 2027 Dömös, Zelovich Kornél u. 3.

Web: www.lrch.hu; www.lorchcobot.hu

Értékesítési vezetőnk:

Solti Zoltán

Telefon:+36302197219

E-mail:solti.zoltan@lrch.hu

Alkalmazástechnikusunk:

Hajcsik Antal (EWS; IWS nemzetközi hegesztő specialista)

Telefon:+36209797121

E-mail:hajcsik.antal@lrch.hu

COBOT specialistánk:

Biharvári Ádám

Telefon: +36205500437

E-mail: iroda@lrch.hu